Leírás és Paraméterek
A liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás az egyik legkíméletesebb tartósítási technológia jelenleg mind az élelmiszereknél, mind az állateledelek piacán. A szárítani kívánt, vizet tartalmazó nyers húsokat először lefagyasztják, majd -20 Celsius fokon vákuum segítségével a vizet kivonják belőle. A víz a szilárd halmazállapotból gőzzé alakul, a folyadékfázis kihagyásával.
Miért hasznos ez a kutyádnak?
- az értékes összetevők nem károsodnak
- tápértékben szinte olyan, mintha nyers húst adnál neki
- a hús íze, aromája megmarad
Biztosíts mellé mindig elegendő, friss vizet!
Összetevők: 100% fagyasztva szárított kékkagyló
Analitikai összetétel: 83,7% nyersprotein, 10,3% nyerszsír, 0,4% nyersrost
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.