Leírás és Paraméterek
Az új-zélandi zöldkagylót a legjobb glükózamin forrásnak tartják. Fokozhatod hatását, ha csipkebogyóporral együtt adod kedvencednek! Ízületi gyulladás esetén javasoljuk az ördögcsáklya porral együtt alkalmazd a maximális hatás elérése érdekében!
Az új-zélandi zöldkagyló gazdag glükózaminoglikánokban, omega-3 zsírsavakban és antioxidánsokban, ennek köszönhetően jótékony hatású a mozgásszervekre és az ízületekre, és elősegíti azok gyulladásainak csökkentését.
A glükózamin a szervezetben termelődő anyag, amely az ízületek mozgékonyságát segíti elő. Ez minden életkorban fontos, mind a növekedés fázisában, mind felnőtt korban az ízületek egészségének fenntartásához, mind az életkor előrehaladásával, amikor egyre kevesebb glükózamin termelődik a szervezetben és a porcok leépülnek. A zöldkagylóból kinyert glükózaminoglikán helyettesíti a szervezetben termelődő anyagot és elősegíti a porc regenerálódását.
A lyprinol 12 féle omega-3 zsírsavat tartalmaz. Különösen hatásos a gyulladásokra az egész szervezetben, de a szőrre és a bőrre is jótékony hatással van. A zöldkagyló többféle antioxidánst is tartalmaz, amelyeknek kedvező hatása van az immunrendszerre és amelyek enyhíthetik az ízületek gyulladását.
Emellett a kagylókivonat segíti az ízületi folyadék termelődését is, magas biológiai hasznosulással rendelkezik. Csökkenti a csontfelszínek közötti súrlódást, védi a porcokat, stimulálja a kollagén termelést. Ennek köszönhetően a teljes mozgásszervi rendszerre kedvező hatással van.
Összetevők: 100% fagyasztva szárított, új-zélandi zöldkagyló 3,12% glükózaminoglikán tartalommal