Leírás és Paraméterek
* Serkenti a gyomor működését és az immunválaszt a gyulladásos gócokra.
* Nyugtatja az emésztőrendszer gyulladásos állapotát.
* Az enterociták (bélsejtek) építőelemeként működik.
* Irányítja az enzimatikus antioxidáns rendszer működését.
* Kölcsönhatásba lép más kollagén aminosavakkal, támogatva a kollagén termelést.
* Támogatja az ízületek védelmét és megfelelő működését.
* Segíti a sebgyógyulást vagy más bőrkárosodást.
* Fokozza a fehérje-, glikogén- és glutation termelést, valamint a sejtregenerációt.
* Javítja a szív- és érrendszer egészségét.
* Elősegíti az izomnövekedést.
* Erősíti az immunrendszert.
* Kölyök, felnőtt és idős kutyák számára egyaránt adható.
A csontlevest többféleképpen is felhasználhatod kutyád étrendjének gazdagítására.
* Vízhez adva: tálalható hűtve (különösen nyáron), szobahőmérsékleten vagy enyhén felmelegítve (a felmelegítés további aromákat szabadít fel, ami vonzóbbá teszi, különösen a hidegebb hónapokban).
* Étkezéshez: levessel felöntve még a száraztáp is jobban csúszik. Főtt étrendet vagy nyers etetést követők számára is kitűnő kiegészítés. A válogatós kutyákat is evésre ösztönözheti.
* Betegségből (pl. hasmenés, hányás), műtétből lábadozó háziállatoknak is kiegészítő táplálékot, folyadékot biztosíthat.
* Házi készítésű jutalomfalatokhoz, kekszekhez. Használd folyékony összetevőként sütemény receptekben, fagyasztott nyalánkságokhoz, hús- vagy gyümölcs- és zöldségkoktélok alapanyagaként, vagy akár jégkockákban, frissítő falatként a forró napokon.
Összetevők: 100% nyúl csontleves
Természetesen előforduló üledék az alján.
Analitikai összetétel: nedvesség 98,5%, nyers hamu <0,2%, nyersfehérje 0,6%, nyersrost <0,2%, nyerszsír 0,3%, kalcium 0,042 g/kg, foszfor 0,1 g/kg, nátrium 0,02%, magnézium 0.002%, kálium 0.02%
Tárolás: Felbontás után hűtve tárolandó, majd 5 napon belül fogyasztandó!
A csontleves fagyasztása segít megőrizni az értékes tápanyagokat és meghosszabbítja a termék eltarthatóságát.